2020-10-20 14:46:42• hírek • Bede Emőke

Több esetben is a bíróságon folytatódik majd a buli

A szatmárnémeti ügyészség szóvivője, Cojan Corina arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy az általa képviselt szerv a keddi nap folyamán a helyi bíróságon több büntetőeljárást is kezdeményezett fertőző betegségek leküzdésének meghiúsítása miatt.

Amint arról korábban beszámoltunk, az október 15-ével hatályba lépő szigorítások értelmében tilos esküvőt, keresztelőt, évfordulós ünnepségeket és más jellegű eseményeket tartani, függetlenül attól, hogy a vendégek kül- vagy beltéren gyűlnének össze. Ennek ellenére úgy tűnik, sokan mégis vállalták a kockázatot, hiszen egyetlen éjszaka alatt több szatmári helyszínen is bulizókra bukkant a rendőrség.


Az első családi esemény, ahova a rendőrség hívatlanul toppant be, egy, a Grigore Alexandrescu utcán található étteremben zajlott, ahol mintegy 30 fő részvételével épp keresztelőt tartottak. Hasonlóképp járt az a kb. 70 fős társaság is, mely ugyanezen az éjszakán egy Gorunului utcai rendezvényteremben lagzizott, és azok is, akik egy szatmárpálfalvi étteremben, mintegy 50 vendég jelenlétében ünnepelték az ifjú pár polgári esküvőjét. Előbbi helyszínre egyébként két alkalommal is ki kellett szállnia a hatóságnak a renitens ünneplők okán.


A bűnügyi nyomozást a szatmári rendőrség fogja lefolytatni egy ügyész felügyelete mellett – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: